Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Letupkan Jualan TUDUNG, BAJU & PRODUK Raya 2019?

 

Convert Lebih Ramai Prospek Jadi Pelanggan Dengan Video Marketing

Bagaimana KAIO STUDIO boleh bantu menghasilkan Video Markekting?

PHOTO + VIDEO BRANDING

Kami tahu salah satu alasan anda masuk di sini. Anda perlukan bantuan dan menyelesaikan masalah anda bagi menghasilkan bahan promosi raya tahun ini. Ramai pemilik bisnes diluar sana sekarang perlu kan lebih banyak pelanggan, tetapi tiada tarikan dalam promosi mereka.

Masakan tanpa gula dan garam rasa tawar begitu juga rasa tak lengkap dalam melakukan promosi pengiklanan dan pemasaran tanpa photography dan videography yang menarik.

Kaio Studio bantu hasil kan photo dan video branding yang boleh menarik minat bakal pelanggan.

82% traffic dari Internet akan datang dari video!

Statistik menyatakan pada tahun 2021 nanti hampir 82% traffic dari Internet akan datang dari video! Video is the future. Tak dapat di nafikan lagi. Soalannya anda dah guna video dalam bisnes anda? Atau masih lagi menyorok di belakang tabir dan mengharapkan copywriting meletup? Jangan lepaskan pelanggan kepada pesaing.

82% traffic dari Internet akan datang dari video!

Statistik menyatakan pada tahun 2021 nanti hampir 82% traffic dari Internet akan datang dari video! Video is the future. Tak dapat di nafikan lagi. Soalannya anda dah guna video dalam bisnes anda? Atau masih lagi menyorok di belakang tabir dan mengharapkan copywriting meletup?

82% traffic dari Internet akan datang dari video!

Statistik menyatakan pada tahun 2021 nanti hampir 82% traffic dari Internet akan datang dari video! Video is the future. Tak dapat di nafikan lagi. Soalannya anda dah guna video dalam bisnes anda? Atau masih lagi menyorok di belakang tabir dan mengharapkan copywriting meletup?

Kos Sebenar Menghasilkan Photo & Video Branding

Anda perlu ada sekurang – kurangnya RM10K untuk bayar professional yang betul – betul boleh buat kerja untuk hasilkan photography dan videography branding.

Mahal kan? But that’s the reality. Tapi percaya la lagi tinggi kos anda keluar lagi banyak pulangan yang anda terima. Sebab bukan video cikai-cikai, customer nak beli pun yakin lepas tengok video yang profesional.

 

 

Anda Tak Perlu Ada RM10k Untuk Buat Photo & Video Branding

Anda juga tak perlu bayar kami RM10K sekarang. Kami nak bantu lebih ramai USAHAWAN SME seperti anda. Tetapi ini juga adalah tawaran terhad, sebab harga yang kami nak tawarkan harga tak masuk akal dan jika kami terus menerus bagi harga seperti ini, boleh bankrup company. Walau macam mana pun untuk raya tahun ini kami nak anda sekurang-sekurang nya ada photo dan video branding. Biar kami yang pakar hasil kan.

Tawaran kami buka ini kepada 10 orang terawal. Video Marketing Kempen Raya.

 

Convert Lebih Ramai Prospek Jadi Pelanggan dengan Video Marketing

Klik pada link di bawah untuk hubungi kami bagi perbincangan lanjut