Kaio Studio - Malaysia Photographhy and Cinematography
  • Tips PELAMIN MINIMALIS Yang Stunning!

    TIPS PELAMIN MINIMALIS YANG STUNNING! ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Anda inginkan yg ringkas tampak 'SIMPLICITY BEAUTIFUL' atau 'full of decor with a lot of FLOWERS'โ“๐Ÿ˜ Anda mungkin perasan 'TREND' dalam sejak 5 tahun ini, kebanyakan pelamin SARAT dgn ...

  • 7 Reasons Why Your PARTNER Should Be Your BESTFRIEND!

    ย 7 REASONS.... WHY YOUR PARTNER SHOULD BE YOUR 'BESTFRIEND' ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ TAG YOUR PARTNER or SOULMATE NOWโ—โ— Should you really be best friends with your partnerโ“ Some people argue itโ€™s better to have someone else other than your partner ...

  • The POWER Of Breakfast!

    RAHSIA BADAN CANTIK & SIHAT! Good morning guysss! ๐Ÿ˜Š Siapa taknak kan badan cantik, yg dah kurus tu pulak nak maintain. Tapi tahu tak anda yg sarapan membantu hal tersebut! Jom kami kongsikan 'the power of breakfast'! 1) SARAPAN ...

  • Tips Warna INAI lebih terang & lebih lama!

    #TIPS DAPATKAN WARNA #INAI LEBIH TERANG & TAHAN LAMA.!! ๐Ÿ˜ Jom Kongsikan! INAI atau 'henna' adalah pewarna asli yg diekstrak daripada daun INAI sbg perhiasan berbentuk pewarna yg dipakai pada hujung jari oleh pengantin khasnya. TIPS ...

  • Gaun Pengantin PALING ICONIC Sepanjang Zaman?

      GAUN PENGANTIN SIAPA PALING #ICONIC SEPANJANG ZAMAN Adakah gaun KIM KARDASHIANโ“ Kami kongsikan ENAM (6) gaun IKONIK yg boleh menjadi inspirasi & idea utk rekaan GAUN PENGANTIN anda! ย 1) GAUN LADY DIANA Pernikahan luar ...

  • Baju Batik semakin TRENDING!?

    BAJU BATIK makin 'TRENDING'? APA SEBABNYA IA MAKIN POPULAR? Baju yg kini direka konsep kasual ini dianggap baju 'HIPSTER' di kalangan anak muda.! Sedangkan jika dahulu, pakaian bercorak batik hanya dipakai oleh golongan senior, penjawat ...

  • Tanda-tanda perempuan dah SAYANG pada lelaki!

    #TANDA-TANDA BILA PEREMPUAN DAH SAYANG PADA LELAKI.!! Perempuan, insan yg sgt #FRAGILE.! Apabila anda melayan dgn baik sekali pada seseorang perempuan, dia akan cuba buat apa sahaja utk bersama dgn anda. Tanda dia suka pada anda! Tapi ...

  • Bagaimana untuk MEMASTIKAN KAKI yg Sihat, Cantik & Bersih?

    TIPS MUDAH & RINGKAS, BOLEH BUAT '#PEDICURE' DI RUMAH JER! 1) Membuang #TOKSIN di kaki Rendamkan kaki anda selama 15 minit di dalam air suam yg dicampur dgn dua (2) sudu garam bukit bagi membuang toksin & menghilangkan kotoran di kaki ...

  • 6 tips PENTING tidur yang sihat & berkualiti!

    Kami kongsikan tips tidur yg sihat & berkualiti sampai anda boleh TERMIMPI pergi BALI ataupun kebun bunga! Tidur yg cukup & berkualiti akan #mempengaruhi kelancaran aktiviti & pergerakan kita seharian. 1) TIDUR PADA WAKTU YG ...

  • WHY EVERY GUY absolutely needs to wear a watch every single day?

    WHY EVERY GUY absolutely needs to wear a watch every single day? WHEN YOU CAN just pull your phone out to check the time on a sleek digital display? A watch is the only accessory that a man can truly wear every day. You can build a ...

  • 5 Restoran Romantis Ala ‘CANDLE LIGHT DINNER’ Di Lembah Klang!

    Surprise for your love! Sesekali buat 'surprise' utk pasangan anda, pastinya mereka akan rasa dihargai, disayangi dan dicintai! Terutamanya, kejutan utk sambutan birthday, anniversary, valentine day & sebagainya. Kami ingin 'recommend' ...

  • IDEA HANTARAN Pihak Lelaki Kepada Pihak Perempuan!

    IDEA UNTUK HANTARAN - Pihak Lelaki kepada Pihak Perempuan! Pening nak bagi apa ya? Kami kongsikan idea... Jom kita lihat 13 Pilihan Hantaran utk diberikan kepada pihak perempuan yg anda boleh fikir-fikirkan! ย  Pilihlah ...

  • Tips KURUS & SIHAT Dengan Khasiat TEH HIJAU!

    Teh hijau membantu anda untuk kurus dan singkirkan lemak badan dengan cara paling mudah, murah & selamat! Tapi INGAT pastikan tanpa gula ya! Kami 'recommend' ambil jenama Ahmad Tea rasa lebih light dan kurang pahit. Jom kita kongsikan ...

  • ISTIMEWANYA Baju Pengantin Anda Yang Berwarna KUNING!

    Warna kuning, warna diraja! Bagi pengantin yg memilih warna kuning diraja sbg set baju pengantin pastinya layak digelar raja & ratu sehari! Lebih-lebih lagi, set baju pengantin yg kainnya berasaskan kain songket kuning. Bukan sahaja ...

  • Nilai MAS KAHWIN mengikut negeri-negeri di Malaysia!

      Mas kahwin atau mahar adalah pemberian wajib yang diberikan oleh suami kepada isteri sewaktu berlangsungnya pernikahan. Mas kahwin adalah hak mutlak isteri sebagai perakuan kasih dan tanggungjawab suami ke atas isteri. Nilai Mas ...

  • Cincin Perkahwinan, SIMBOLIK anda sudah berpunya!

    Momen saat selepas dinikahkan dan ketika acara menyarung & bertukar cincin pastinya 'priceless'! Membeli cincin kahwin merupakan salah satu elemen penting dalam sesebuah perkahwinan. Rasanya seperti tidak lengkap sesebuah perkahwinan jika ...

  • SELEBRITI kanak-kanak comel, Alyssa Dezek yang petah bercakap!

    Alyssa yg pandai bermain gitar ukulele sambil menyanyi adalah seorang kanak-kanak cerdik dan sangat petah bercakap! Selayaknya Alyssa yang baru berumur 9 tahun ini mendapat tempat di hati peminat seawal usia muda kerana bakat semulajadi yg ...

  • MEKAP Dan SERI Pengantin!

    Ada yg super cantik sesuai dgn tema bajunya dan ada pula yg seperti 'OVER' mekap nampak mcm maskot!! Serius tau, perhatian bakal pengantin! Pastinya anda ingin paling cantik di hari perkahwinan! Menggayakan busana pengantin mengikut ...

  • Warna FAVOURITE 2018!

    Warna ungu atau violet telah dicatatkan sebagai warna tahunan 2018 dan diramalkan akan berterusan hingga 2019. Jadi pada anda memang peminat warna ungu bolehlah bergaya sakan dgn baju, blouse, skirt, kasut, handbag, gincu malah t-shirt ...

  • 8 Idea PILIHAN WARNA Untuk Baju Bridesmaid!

    Pakaian 'bridesmaids' bukanlah perkara yang remeh. Walaupun fesyen pakaian lebih bebas, warna fabrik perlu dititik beratkan agar tidak lari tema. Kepada anda yg sedang pening nak fikir warna apa utk baju bridemaids anda. Nah kami ...

Page 1 of 212
Kaio Studio Portfolio